Wordt weer Enthousiast over je Leven

Diep van binnen weet je dat het leven je meer te bieden heeft – Het mag avontuurlijk zijn, groots en je wilt iets moois achterlaten. Alleen staan er nu dingen in de weg...

Herken je dit...

 • Je weet dat je meer verdient maar je niet welke richting je op moet,
 • Je voelt je verloren en alleen ook al heb je liefdevolle mensen om je heen,
 • Je voelt je schuldig dat je niet gelukkig bent met wat je hebt,
 • Je hebt het gevoel dat je aan het overleven bent en het neemt al je levenslust weg
 • Je hebt het gevoel dat je verleden in de weg staat

... Als dit herkenbaar is dan ben je hier op de juiste plek.

“YOUR MIND IS YOUR BEST FRIEND BUT CAN ALSO BE YOUR WORST ENEMY”

-Shirzad Chamine-

DE KRACHT VAN ONZE GEEST.

Ze zeggen wel dat 80% van ons succes en geluk het directe resultaat is van onze gedachten. Onze gedachten worden gestuurd door ons onderbewuste en daarom - beginnen we hier.

We kijken allemaal op een unieke manier naar onszelf en de wereld, dit doen we al vanaf jongs af aan. Al onze ervaringen en voorkeuren beïnvloeden de keuzes die we maken in ons leven, zoals onze relaties, ons werk en ons leefstijl – veelal onbewust.

JE HEBT HET RECHT OM JE GOED TE VOELEN

Zelfzorg, Selfcare, stressvrij leven, gelukkig zijn of moeiteloos leven - het zijn allemaal mooie woorden en ik realiseer mij dat dit voor iedereen iets anders betekent.

Ik doe niets liever dan jou helpen ontdekken waar je hart weer sneller van gaat kloppen. Ik help je weer in beweging komen, rust te vinden en je leert met behulp van onder andere EFT hoe je kunt intunen op je eigen wijsheid en intuïtie.

Je reageert en handelt niet meer vanuit een vecht-vlucht-reactie maar je bent in staat om het deel van je brein te activeren dat verantwoordelijk is voor gebalanceerd denken, je intelligentie, je creativiteit en intuïtie.

Het maakt je veerkrachtiger, sterker van geest en je bent in staat om het beste in jezelf op te roepen. Dit is de kracht van coaching en EFT samen.

Het is mijn doel om je te helpen loslaten wat overbodig is en de verbinding met jezelf te herstellen - zodat jij met zelfvertrouwen en vreugde de juiste keuzes gaat maken.

Je bent hier op de juiste plek als jij:

 • Een gezonde en sterke relatie wil met jezelf en de mensen die er het meest toe doen in je leven.
 • Naar de volgende level wil groeien en begrijpt dat je daar zelf verantwoordelijk voor bent.
 • Wil leren hoe je afscheid neemt van oude verhalen en wil bouwen aan een prachtige toekomst.
 • Je “ware” ik ruimte wilt geven en bereid bent om daarvoor te doen wat nodig is.

EFTworx is geschikt voor iedereen die...

 • Bereid is om de verantwoordelijkheid te nemen voor haar eigen gevoel.
 • Gericht is op resultaat en niet wegloopt voor weerstand, ongemak
 • De moed heeft om naar binnen te kijken en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is
 • Geen genoegen neemt met jezelf klein houden

REVIEWS ★★★★★

Dankzij Houda ontdekte ik precies wat mij tegenhield en hoe ik dat kon ombuigen. Mijn relatie heeft een enorme boost gekregen en ik voel mij 100x beter. Ik heb nog steeds veel te leren en te ontdekken alleen kan ik dit nu in alle ontspanning doen. Iets wat ik voorheen niet voor mogelijk had gezien.

Anoniem

Ik moet er zelf om lachen als ik dit zeg, maar ik lijk wel een ander mens! Het leven is weer leuk sinds ik dit traject ben gestart lijkt er van alles weer op mijn pad te komen. Ik heb een tof project binnen gehaald en de band met mijn ouders is zoveel beter nu.

Anoniem

Houda was zo lief zo begripvol en toch wist ze mij steeds weer dat duwtje in de goede richting te geven, eeuwig dankbaar.

Anoniem

Van iedere dag hoofdpijn naar nog maar een enkele hoofdpijn in maanden. Met behulp van EFT is er een dikke sluier verdwenen en is mijn leven zoveel lichter.

Anoniem

Zo ziet je reis eruit

Om je te helpen heb ik een gestructureerd programma van vier tot vijf maanden ontwikkeld. In deze periode heb je alle tijd om jezelf te (her)ontdekken, los te laten wat overbodig is en te versterken wat al die tijd al in jou verschuilt ligt.

01 I Een veilige plek

It’s all about YOU

Samen creëren we een plek waar jij veilig aan de slag gaat met je uitdagingen, een plek waar jij het tempo bepaald en waar jij je versterkt voelt om buiten je comfortzone stappen.


02 I Intunen

Begin with the end in mind

Je creëert een visie, een doel waar jij naartoe gaat werken, maar niet vanuit angst of moeten maar vanuit vertrouwen en willen. Dit doen we door in te tunen op je kernwaarden, je eigen waarheid en je verlangens.


03 I Blokkades opruimen

Identify the roadblocks

Weerstand, angst, jezelf klein houden, uitstellen, het zijn allemaal overlevingsstrategieën die geen functie meer hebben en je klein houden. We gaan aan de slag met krachtige mind-body tools waaronder Emotional Freedom Techniques om specifieke blokaddes op te ruimen.


04 I Activeer en Creëer

Wat wil je bereiken, wie moet je daarvoor zijn? En hoe ga je dit vormgeven zodat je leven steeds beter past.


05 I Laser focus

Eyes on the road ahead

Het leven gaat gewoon door en er kan van alles gebeuren. Stappen zetten richting je doelen vraagt om doelbewuste focus en ik ben er voor je om je doel voor ogen te houden en eventueel bij te sturen en je te helpen als je uit koers dreigt te raken.


06 I In beweging blijven

Measure your progress

Meten is weten! Tijdens het traject gebeurt er veel – zowel binnen de coaching sessies als daarbuiten. Iedere stap is een succes moment en wanneer je deze bijhoudt dan werkt dat als een stroomversneller. Niet alleen je motivatie neemt toe maar hier begint je zelfvertrouwen toe te nemen. Je leert intunen op je intuïtie en wijsheid.


“WAT JE ZOEKT, ZOEKT JOU”

Dit gepersonaliseerde traject geeft je alle ondersteuning en tools die je nodig hebt om je leven mooi te maken, jezelf te hervinden en

Gedurende het traject heb je acht 1:1 sessies van 90 minuten

Wekelijks accountability zodat je op koers blijft

Toegang tot de beste tools die gegarandeerd je leven veranderen

Op maat gemaakte verdiepingsopdrachten

Ruimte om al je vragen een plek te geven en meer...

Geef jezelf deze reis cadeau

Klik op onderstaande knop voor een gesprek van 30 minuten zodat we kunnen kijken of dit programma geschikt is voor jou.

De totale kosten voor het gehele traject bedraagt 2450,=**Ben je in loondienst?

Werkgevers investeren graag in de ontwikkeling van hun mensen omdat ze weten dat jouw persoonlijke groei een positieve impact heeft op de organisatie.

“IT’S TIME TO GIFT YOURSELF – YOU.”

Copyright 2024 UTHENTIC